Steun Blijdorp in natura

Wil je als particulier, organisatie of bedrijf graag een gift in natura doen i.p.v. ons financieel te ondersteunen? Aarzel niet, want je bouwt mee aan het geluk en de toekomst van meer dan 500 bijzondere kinderen en volwassenen in Blijdorp.

Hoe steunen?

Dat kan op verschillende manieren.

 • Je sponsort (een deel van) een activiteit

  Doorheen het jaar organiseren we zelf verschillende activiteiten zoals een mosselfestijn, een ontbijtactie enz. Hiervoor doen we vaak beroep op sympathieke sponsors voor de levering van drank, catering, prijzen voor een tombola, drukwerk of logistiek materiaal. Deze hulp draagt aanzienlijk bij tot een mooie opbrengst van onze activiteiten.

  • Je schenkt materiaal

   Zowel onze school, de woonafdelingen als het dagcentrum kunnen vaak allerhande nuttig materiaal gebruiken. Dat gaat van pedagogisch materiaal tot medische hulpmiddelen maar ook kleine spullen die onze dagdagelijkse werking ondersteunen, zijn welkom.

   Lees hier bijvoorbeeld het artikel over Serviceclub Rotary Willebroek Klein Brabant die een blijfstoel schonk aan de kinderen in Blijdorp.

   Wij zijn uiteraard blij met elke gift, groot of klein. Misschien wil je wel even van te voren overleggen over wat we op dit moment kunnen gebruiken? Neem contact op met onze directeur organisatie Sonja De Wolf op het nummer 0499 92 98 93 of stuur haar een mail.

   Je kan Blijdorp ook ondersteunen door jouw expertise ter beschikking te stellen of een stukje van je vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk. Meer info hierover? Surf naar onze pagina voor vrijwilligers.

   Of ga naar het algemene overzicht van mogelijkheden om ons te steunen.

   Bedankt, jouw hulp maakt het verschil!