Koop een uniek kleipaardje


Eind november 2019 lanceerden we de verkoop van onze ‘kleipaardjes’. Deze mooi afgewerkte keramieken paardjes - met een knipoog naar Ros Beiaard -  worden speciaal gemaakt voor onze 50e verjaardag (in 2020) door de deelnemers van het kleiatelier van de Blijdorp-campus in Dendermonde. Het kleiatelier is een van de dagbestedingen die we aanbieden aan volwassenen met een beperking. Onder leiding van keramiste Rita Sarens werken de deelnemers samen zo’n drie weken aan een paardje. In totaal produceren ze een 1.000-tal exemplaren. De paardjes staan op een kleine sokkel en zijn stevig verpakt. Elk paardje heeft een unieke nummering.Heb je interesse? Voor 50 euro haal je dit lokale kunstwerkje in huis. Met je aankoop steun je onze (renovatie)projecten.

Je kan onze paardjes afhalen op werkdagen (van 14u00 tot 16u30) aan het onthaal van onze campussen. Je kan er betalen met cash of met Bancontact.

In Buggenhout: Blijdorpstraat 3.  Tel 052 39 99 90

In Dendermonde: Baleunisstraat 70-72.  Tel 052 25 92 00

Of surf naar onze bestelpagina waar je online kan bestellen en betalen. Na bevestiging van betaling kan je onze paardjes ook afhalen op een van bovenvermelde campussen.