Puk en pik zoeken een naam voor de vernieuwde kinderboerderij

We hebben een tijdje op de aankondiging van versoepelingen moeten wachten, maar stilaan lijkt het toch mogelijk om op 14 september een officiële opening van de vernieuwde kinderboerderij te kunnen organiseren, gevolgd door twee weken feest voor iedereen in Blijdorp.

Maar we kunnen het lintje niet zomaar doorknippen … we hebben immers  nog een nieuwe naam nodig! Puk en Pik, twee bewoners van de boerderij, hebben daarbij jouw hulp nodig.  

Ze  zoeken een naam die aansluit bij Blijdorp en het gevoel van de kinderboerderij uitdraagt: een groen plekje om te knuffelen met de dieren, genieten van de geluiden van de boerderij, tot rust te komen en alle prikkels in de omgeving in zich op te nemen.

Kijk even naar hun beestig leuke video en ontdek wat ze jou hierover ter vertellen hebben!

De winnaar krijgt eeuwige roem want hij/zij mag het lintje doorknippen bij de opening in september, krijgt een gepersonaliseerde rondleiding voor de hele familie op de kinderboerderij en een originele trofee in de vorm van een  uniek beestig kleiwerkje gemaakt door onze eigen deelnemers (nee, geen kleipaardje, maar we kunnen jou wel nog een exclusief ritje op een heel bijzonder paardje aanbieden indien je dat wenst ). Kortom, het is de moeite waard om jouw creatieve brein aan het werk te zetten!

Hoe deelnemen?

Bezorg ons jouw inzending voor 15 juli a.s. bij voorkeur digitaal via dit formulier

Je kan een mail sturen met jouw gegevens en de nieuwe naam naar tuinderij@blijdorp.be, of je kan jouw inzending deponeren in de urne aan het onthaal van Blijdorp Buggenhout of Dendermonde.