Ga jij een uitdaging aan voor Blijdorp?

Heb jij goede voornemens voor 2021?

Heb jij bij de start van het jaar al nagedacht over een goed voornemen, een nieuw doel, een sportieve uitdaging? We weten allemaal dat veel goede voornemens niet altijd gerealiseerd worden of dat mensen afhaken na een tijdje.

Mocht je nu een mentaal steuntje in de rug krijgen van mensen in je omgeving, dan ben je vast extra gemotiveerd om je doelstelling te halen. Zeker als er een financiële beloning aan het resultaat verbonden is. En net daarom gaat het bij ons nieuwe initiatief: jouw resultaat kan sponsorgeld voor een project van Blijdorp opleveren.

Dus twee vliegen in 1 klap! Jij mag trots zijn op je resultaat en kan ermee uitpakken in je omgeving, en Blijdorp plukt er ook de vruchten van.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de website https://www.youlcee.com/ kan jij nu jouw challenge (uitdaging/voornemen) koppelen aan een project van Blijdorp. Je kan ook met enkele mensen samen een groepschallenge aangaan.

De volgende stap is dat je vrienden, kennissen of familie warm maakt om je te sponsoren op de website (kan reeds vanaf 5 €) waardoor jij meer geneigd zal zijn om je doel te halen. Als jij jouw doelstelling haalt, dan gaat hun sponsorgeld naar het project van Blijdorp. Als je jouw uitdaging niet haalt, dan keert het geld terug naar de sponsors. Dit gebeurt wel onder de vorm van credits op de website, waarmee ze een nieuwe challenge kunnen sponsoren. Uiteraard hopen we dat je slaagt in je uitdaging!

Enkele voorbeelden van challenges:

- Stoppen met roken, 3 maanden geen alcohol drinken (of deelnemen aan tournee minerale in februari), met de fiets naar het werk ipv met de auto, een maand vegetarisch eten, een diploma halen, elke week een nieuw gerecht leren koken, een voettocht naar Scherpenheuvel  …

- Je kan dit ook als groepschallenge aangaan bv met collega’s of je partner en elkaar ondersteunen.

- Het mag ook een sociaal project zijn bv. elke week een maaltijd koken voor iemand die het nodig heeft.

Het moet wel een meetbaar project zijn (bv. niet: ik ga een maand vriendelijk zijn tegen iedereen) en je plakt er een datum of een periode aan vast.

Welk project van Blijdorp steun je?

Voor de nieuwe (kinder)boerderij willen we graag enkele knuffelzetels aankopen waar onze gasten - jong en oud - rustig kunnen knuffelen met de diertjes en genieten van de geluiden van de boerderij.

We streven ernaar om in totaal 1.050 € op te halen.

Mocht je toch liever geld willen inzamelen voor een ander project, neem gerust contact op met Blijdorp.

Interesse en meer weten?

Wil je Blijdorp steunen? Voel jij het kriebelen en denk je dat mensen in jouw omgeving bereid zijn om jouw uitdaging te sponsoren?

Lees rustig dit document na vooraleer je te registreren of je kan ook aankloppen bij onze communicatiedienst voor meer info.

Alvast veel succes en …… dankjewel!

De bewoners van onze nieuwe kinderboerderij mogen binnenkort bezoek verwachten ...