Dendermonds eethuis Litus verwent Blijdorp-medewerkers

Eethuis Litus uit Dendermonde zet zich graag in voor het goede doel, dat bewezen chef Danny en echtgenote Micheline eens te meer met de benefietactie die ze in december organiseerden ten voordele van het zorgpersoneel in Blijdorp. Naar aanleiding van dit warme initiatief kwam Litus persoonlijk langs in Blijdorp om alle medewerkers te trakteren op een zoete verwennerij .

Vlak voor kerst zette Litus een benefietactie op touw voor Blijdorp. Met de opbrengst van de verkoop van verse pompoen-, tomaten- en kippensoep wilde het Dendermondse eethuis alle medewerkers van Blijdorp een hart onder de riem steken. Letterlijk, want Litus kwam op donderdag 14 januari langs in Blijdorp met een gigantische lading peperkoeken harten!

“We verkochten maar liefst 340 liter soep, zo trakteerde bijvoorbeeld de politie van Hamme/Waasmunster al hun personeel op onze verse soep ”, zegt chef Danny. “Met de opbrengst van onze actie trokken we naar de Vondelmolen en dankzij hun bijdrage lukte het om meer dan 500 peperkoeken harten te bezorgen aan Blijdorp, een voorziening voor wie we veel sympathie hebben. We wilden nu graag expliciet de medewerkers steunen, omdat zij zich vol overtuiging en liefde inzetten voor de gasten en het niet altijd even makkelijk hebben in deze coronatijden”.

Sonja De Wolf, directeur organisatie in Blijdorp, bedankte Danny en Micheline van Litus persoonlijk voor hun mooi gebaar: “Fijn dat lokale ondernemers niet alleen een hart hebben voor onze gasten, maar ook voor onze medewerkers. Zij appreciëren dit enorm en gelukkig moeten we ons over coronakilo’s niet al te veel zorgen maken, want het werk staat nooit stil hier! Dankjewel Litus en Vondelmolen en natuurlijk hartelijk dank aan alle mensen die de soep kochten!”