50 jaar Blijdorp in 2020, dat vieren we!

In 2020 blaast Blijdorp 50 kaarsjes uit! Vier je mee samen met ons?

Feestplanning

Onze verjaardag willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Doorheen het jaar zullen we tonen wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen! De verschillende activiteiten en initiatieven richten zich tot onze gebruikers, hun ouders en familie, onze medewerkers en iedereen die Blijdorp een warm hart toedraagt of wil leren kennen.

Neem alvast een kijkje in onze feestplanning.

Steun onze verjaardag

Naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan, zullen we in de loop van het jaar verschillende items aanbieden aan geïnteresseerden. Met je aankoop steun je onze toekomstige renovaties en projecten. Want we steken het niet onder stoelen of banken: de vraag naar ondersteuning en zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen uit de ruime regio blijft groeien. 

Je kan deze items afhalen op werkdagen (van 13u30 tot 16u30) aan het onthaal van onze campussen in Buggenhout (Blijdorpstraat 3) en Dendermonde (Baleunisstraat 70-72). Je kan ter plaatse cash betalen of met bancontact. Je kan ook online bestellen en betalen via de knop 'online bestellingen' rechtsboven op deze website.

Interesse in

Boek 'Bewust basaal'

Prijs: 29,50 euro.

Bewust basaal

Blijdorp stelt zo fier als een pauw zijn gloednieuwe boek ‘Bewust basaal’ voor! Wil je tips en tricks die je meteen dagdagelijks kan toepassen om mensen met een ernstig meervoudige beperking beter te bereiken en hun de omgeving en zichzelf te laten ervaren? Wil je meer weten over de benaderingswijze basale stimulatie? ‘Bewust Basaal’ is vanaf nu te koop in de Blijdorp-vestigingen in Buggenhout/Dendermonde of op blijdorp.be.

Een voorsmaakje krijg via het inkijkexemplaar.

Lees hier hoe het boek tot stand kwam.

Meer info over inhoud en prijs vind je ook terug op de infofiche.

 Bestel hier.

Kleipaardje

Prijs: 50 euro.

Kleipaardje

Deze mooi afgewerkte keramieken paardjes - met een knipoog naar Ros Beiaard - werden speciaal gemaakt voor ons jubileumjaar door het creatief atelier dagbesteding voor volwassenen op campus Dendermonde. Onze mensen met een beperking werkten samen zo'n drie weken aan een paardje en produceerden in totaal een 1000-tal exemplaren. De paardjes staan op sokkel en zijn hoogwaardig verpakt. Elk paardje heeft een unieke nummering. Bestel hier.